Home » Kaartjes met waterverf effect | 10 minuten DIY
waterverf effect kaartjes maken DIY decor

Kaartjes met waterverf effect | 10 minuten DIY

door admin

Een snelle en makkelijke DIY? Say no more! Met dit kunstwerkje maak je met heel weinig moeite een vrolijke eye catcher voor jezelf of voor iemand anders… zoals je moeder! Want wat een leuke, makkelijke toevoeging is een klein (of posterformaat ;D) kaartje met waterverf effect aan je Moederdag cadeautje!?      

Dit heb je nodig...

Geen tijd of zin om naar de winkel te gaan? Geen probleem! Waarschijnlijk heb je alles wat je nodig hebt om dit waterverf effect te creëeren al thuis liggen. Dit heb je nodig: 

Let's DIY!

waterverf effect DIY kaartje
waterverf kaartje DIY eindresultaat
Het eindrestultaat 😀

Inspiratie

Als inspiratie voor de tekeningetjes ben ik Pinterest opgedoken en heb ik gezocht naar “easy pen drawings”. Zelf heb ik een paar van onderstaande tekeningetjes nagetekend. Je kunt uiteraard ook een mooie tekening overtrekken, of in plaats van een tekening een tekst schrijven.  

Ik heb nog geprobeerd om deze DIY op een stuk wit karton te maken, maar omdat er een soort van reliëf op het karton zat pakte de stift heel lelijk. Een gladder oppervlakte is dus key.

Ga jij deze kaartjes DIY-en?

Een heel makkelijke 10 minuten Moederdag knutsel gemaakt van spulletjes die je hoogstwaarschijnlijk al in huis hebt. De mogelijkheden, kleurcombinaties en tekeningetjes zijn eindeloos, dus waar wacht je nog op?   

Ben jij geïnspireerd geraakt en ga je deze waterverf effect kaartjes zelf maken? Laat het me weten via Instagram @DIY_inspiratie of gebruik #DIYinspiratie. Tips en tricks zijn natuurlijk ook altijd welkom. Zo kunnen we van elkaar leren!  

You may also like

Laat een reactie achter

Om deze website steeds verder te verbeteren, gebruiken we cookies. Accepteer cookies